@mastersthesis{pfos:1737, author = {{Krip, Hrvoje}}, title = {{Situacijska analiza na tržištu jabuka u Republici Hrvatskoj}}, } @book{ptfos:1584, author = {{Aladić, Krunoslav and Andrić, Edita and Bilandžija, Andrea and Colić Barić, Irena and Dedić, Samira and Džaferović, Aida and Galović, Maja and Hasukić, Begzada and Hudler, Kristina and Ibrišimović, Martina and Ivanišević, Ljerka and Jokić, Stela and Josipović, Ana and Jukić, Huska and Juriša, Tajana and Jusufhodžić, Zlatko and Karakaš, Sead and Kosalec, Nives and Kukić, Ermina and Kunić, Tihana and Levanić, Davor and Lončarić, Ante and Maras, Marin and Markulj Kulundžić, Antonela and Matoša Kočar, Maja and Mehmedagić, Indira and Mehmedbegović-Živanović, Amra and Moslavac, Tihomir and Mrgan, Ana and Mulić, Maida and Nedić Tiban, Nela and Niseteo, Tena and Paklarčić, Mateja and Pasić, Fuad and Pavlović, Boris and Pehlić, Ekrem and Piližota, Vlasta and Redžić, Safeta and Rodić, Miloš and Rumbak, Ivana and Sajko, Melita and Salkić, Kemal and Simonič, Marjana and Sokolić, Darja and Sudarić, Aleksandra and Šalamon, Dean and Šapčanin, Aida and Štedul, Ivan and Šubarić, Drago and Tkalec, Davor and Urbancl, Danijela and Uršulin-Trstenjak, Natalija and Vrbanc, Andrija and Vukman, Diana and Zrinšćak, Stanko and Ždralović, Nermina}}, title = {{Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa}}, } @inproceedings{ptfos:1605, author = {{Nedić Tiban, Nela and Lončarić, Ante and Tkalec, Davor and Piližota, Vlasta}}, title = {{Physico-chemical and antioxidant properties of six apple cultivars (Malus domestica) grown in Slavonia}}, } @mastersthesis{ptfos:1010, author = {{Jozinović, Kristina}}, title = {{Određivanje glikemijskog indeksa džemova s dodatkom stevije (Stevia rabaudiana)}}, } @mastersthesis{ptfos:1009, author = {{Leovac, Suzana}}, title = {{Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks}}, } @mastersthesis{ptfos:848, author = {{Papac, Snježana}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče}}, } @phdthesis{ptfos:656, author = {{Lončarić, Ante}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka}}, } @mastersthesis{ptfos:321, author = {{Rendić, Ivica}}, title = {{Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka}}, } @mastersthesis{ptfos:716, author = {{Tadić, Maja}}, title = {{Usporedba antioksidativne aktivnosti suhih listića zelenog, žutog i crnog čaja i njihovih ekstrakata}}, } @mastersthesis{ptfos:687, author = {{Turi, Josipa}}, title = {{Utjecaj dodatka trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost, boju i teksturu želea od naranče tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:776, author = {{Jovanović, Danijela}}, title = {{Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost i boju soka jabuke}}, } @mastersthesis{ptfos:444, author = {{Marojević, Ana}}, title = {{Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna}}, } @mastersthesis{ptfos:760, author = {{Šaravanja, Marija}}, title = {{Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva}}, } @mastersthesis{ptfos:761, author = {{Bilić, Blanka}}, title = {{Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine}}, } @mastersthesis{ptfos:762, author = {{Knežević, Ivana}}, title = {{Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva}}, } @mastersthesis{ptfos:763, author = {{Adamović, Maja}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine}}, } @mastersthesis{ptfos:764, author = {{Oršolić, Martina}}, title = {{Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:803, author = {{Jakšić, Kristijan}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i klorogenske kiseline na stabilnost antocijana u soku kupine tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:597, author = {{Rak, Sandra}}, title = {{Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle}}, } @phdthesis{ptfos:924, author = {{Škrabal, Svjetlana}}, title = {{Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada}}, } @mastersthesis{ptfos:627, author = {{Marić, Martina}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije}}, } @phdthesis{ptfos:911, author = {{Jakobek, Lidija}}, title = {{Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća}}, } @phdthesis{ptfos:908, author = {{Babić, Jurislav}}, title = {{Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke}}, } @phdthesis{ptfos:906, author = {{Kopjar, Mirela}}, title = {{Utjecaj dodatka trehaloze na kvalitetu paste od jagoda}}, } @phdthesis{ptfos:941, author = {{Nedić Tiban, Nela}}, title = {{Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda}}, }