Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mediteranska prehrana i kardiovaskularne bolesti

Boris Huzjak (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad

Huzjak, B. (2013). Mediteranska prehrana i kardiovaskularne bolesti (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228351

Huzjak, Boris. "Mediteranska prehrana i kardiovaskularne bolesti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228351

Huzjak, Boris. "Mediteranska prehrana i kardiovaskularne bolesti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228351

Huzjak, B. (2013). 'Mediteranska prehrana i kardiovaskularne bolesti', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228351

Huzjak B. Mediteranska prehrana i kardiovaskularne bolesti [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 19.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228351

B. Huzjak, "Mediteranska prehrana i kardiovaskularne bolesti", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228351