prikaz prve stranice dokumenta Mediteranska prehrana i kardiovaskularne bolesti
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mediteranska prehrana i kardiovaskularne bolesti

Huzjak, Boris
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Huzjak, B. (2013). Mediteranska prehrana i kardiovaskularne bolesti (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228351

Huzjak, Boris. "Mediteranska prehrana i kardiovaskularne bolesti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228351

Huzjak, Boris. "Mediteranska prehrana i kardiovaskularne bolesti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228351

Huzjak, B. (2013). 'Mediteranska prehrana i kardiovaskularne bolesti', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228351

Huzjak B. Mediteranska prehrana i kardiovaskularne bolesti [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 03.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228351

B. Huzjak, "Mediteranska prehrana i kardiovaskularne bolesti", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228351

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.