prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda

Božić, Barbara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Božić, B. (2021). Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912

Božić, Barbara. "Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912

Božić, Barbara. "Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912

Božić, B. (2021). 'Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912

Božić B. Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912

B. Božić, "Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.