završni specijalistički
Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja

Mirela Markuš (udano Keser) (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad...

Markuš (udano Keser), M. (2016). Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949244

Markuš (udano Keser), Mirela. "Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949244

Markuš (udano Keser), Mirela. "Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949244

Markuš (udano Keser), M. (2016). 'Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949244

Markuš (udano Keser) M. Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 25.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949244

M. Markuš (udano Keser), "Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949244