završni rad
Utjecaj homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom pulpe marelice

Sara Posavec (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Posavec, S. (2016). Utjecaj homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom pulpe marelice (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278679

Posavec, Sara. "Utjecaj homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom pulpe marelice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278679

Posavec, Sara. "Utjecaj homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom pulpe marelice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278679

Posavec, S. (2016). 'Utjecaj homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom pulpe marelice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278679

Posavec S. Utjecaj homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom pulpe marelice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278679

S. Posavec, "Utjecaj homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom pulpe marelice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278679