završni rad
Primjena Ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda

Boris Miškić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Miškić, B. (2017). Primjena Ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165370

Miškić, Boris. "Primjena Ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165370

Miškić, Boris. "Primjena Ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165370

Miškić, B. (2017). 'Primjena Ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165370

Miškić B. Primjena Ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165370

B. Miškić, "Primjena Ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165370