završni rad
Sirak kao sirovina u prehrambenoj industriji

Valentina Klobučarić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad...

Klobučarić, V. (2017). Sirak kao sirovina u prehrambenoj industriji (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787859

Klobučarić, Valentina. "Sirak kao sirovina u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787859

Klobučarić, Valentina. "Sirak kao sirovina u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787859

Klobučarić, V. (2017). 'Sirak kao sirovina u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787859

Klobučarić V. Sirak kao sirovina u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787859

V. Klobučarić, "Sirak kao sirovina u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787859