Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Karakteristike i primjena propolisa

Eleonora Jažić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad

Jažić, E. (2017). Karakteristike i primjena propolisa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:989441

Jažić, Eleonora. "Karakteristike i primjena propolisa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:989441

Jažić, Eleonora. "Karakteristike i primjena propolisa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:989441

Jažić, E. (2017). 'Karakteristike i primjena propolisa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:989441

Jažić E. Karakteristike i primjena propolisa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 15.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:989441

E. Jažić, "Karakteristike i primjena propolisa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:989441

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.