Jurašinović, M. (2017). Proizvodnja majoneze i reološka svojstva (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710209
Jurašinović, Marijana. "Proizvodnja majoneze i reološka svojstva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710209
Jurašinović, Marijana. "Proizvodnja majoneze i reološka svojstva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710209
Jurašinović, M. (2017). 'Proizvodnja majoneze i reološka svojstva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710209
Jurašinović M. Proizvodnja majoneze i reološka svojstva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710209
M. Jurašinović, "Proizvodnja majoneze i reološka svojstva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710209