prikaz prve stranice dokumenta Ekstruzija u procesima prehrambene industrije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ekstruzija u procesima prehrambene industrije

Stažić, Ana (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Stažić, A. (2017). Ekstruzija u procesima prehrambene industrije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756281

Stažić, Ana. "Ekstruzija u procesima prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756281

Stažić, Ana. "Ekstruzija u procesima prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756281

Stažić, A. (2017). 'Ekstruzija u procesima prehrambene industrije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756281

Stažić A. Ekstruzija u procesima prehrambene industrije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 09.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756281

A. Stažić, "Ekstruzija u procesima prehrambene industrije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756281

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.