prikaz prve stranice dokumenta Dijabetes tipa 1: epidemiologija, dijetetski režim i mogućnosti prehrambene industrije u proširenju palete proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Dijabetes tipa 1: epidemiologija, dijetetski režim i mogućnosti prehrambene industrije u proširenju palete proizvoda

Cestar, Mladen
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Cestar, M. (2017). Dijabetes tipa 1: epidemiologija, dijetetski režim i mogućnosti prehrambene industrije u proširenju palete proizvoda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268202

Cestar, Mladen. "Dijabetes tipa 1: epidemiologija, dijetetski režim i mogućnosti prehrambene industrije u proširenju palete proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268202

Cestar, Mladen. "Dijabetes tipa 1: epidemiologija, dijetetski režim i mogućnosti prehrambene industrije u proširenju palete proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268202

Cestar, M. (2017). 'Dijabetes tipa 1: epidemiologija, dijetetski režim i mogućnosti prehrambene industrije u proširenju palete proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268202

Cestar M. Dijabetes tipa 1: epidemiologija, dijetetski režim i mogućnosti prehrambene industrije u proširenju palete proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268202

M. Cestar, "Dijabetes tipa 1: epidemiologija, dijetetski režim i mogućnosti prehrambene industrije u proširenju palete proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:268202

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.