završni rad
Parametri teksture modelnih sustava škrob/guar guma/šećeri

Andreja Ripić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Ripić, A. (2017). Parametri teksture modelnih sustava škrob/guar guma/šećeri (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:588095

Ripić, Andreja. "Parametri teksture modelnih sustava škrob/guar guma/šećeri." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:588095

Ripić, Andreja. "Parametri teksture modelnih sustava škrob/guar guma/šećeri." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:588095

Ripić, A. (2017). 'Parametri teksture modelnih sustava škrob/guar guma/šećeri', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:588095

Ripić A. Parametri teksture modelnih sustava škrob/guar guma/šećeri [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 19.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:588095

A. Ripić, "Parametri teksture modelnih sustava škrob/guar guma/šećeri", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:588095