Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za mehaničke, toplinske i separacijske procese
Tutić, A. (2017). Faktori koji utječu na prijenos tvari u procesu kruto-tekuće ekstrakcije polifenola iz tropa grožđa (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695154
Tutić, Ana. "Faktori koji utječu na prijenos tvari u procesu kruto-tekuće ekstrakcije polifenola iz tropa grožđa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695154
Tutić, Ana. "Faktori koji utječu na prijenos tvari u procesu kruto-tekuće ekstrakcije polifenola iz tropa grožđa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695154
Tutić, A. (2017). 'Faktori koji utječu na prijenos tvari u procesu kruto-tekuće ekstrakcije polifenola iz tropa grožđa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 31.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695154
Tutić A. Faktori koji utječu na prijenos tvari u procesu kruto-tekuće ekstrakcije polifenola iz tropa grožđa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 31.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695154
A. Tutić, "Faktori koji utječu na prijenos tvari u procesu kruto-tekuće ekstrakcije polifenola iz tropa grožđa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695154