Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Krv kao vrsta vezivnoga tkiva

Mateja Lukenda (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad

Lukenda, M. (2018). Krv kao vrsta vezivnoga tkiva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236704

Lukenda, Mateja. "Krv kao vrsta vezivnoga tkiva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236704

Lukenda, Mateja. "Krv kao vrsta vezivnoga tkiva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236704

Lukenda, M. (2018). 'Krv kao vrsta vezivnoga tkiva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236704

Lukenda M. Krv kao vrsta vezivnoga tkiva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236704

M. Lukenda, "Krv kao vrsta vezivnoga tkiva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:236704