Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Biološko konzerviranje povrća

Kristina Harmadi (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Harmadi, K. (2018). Biološko konzerviranje povrća (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239679

Harmadi, Kristina. "Biološko konzerviranje povrća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239679

Harmadi, Kristina. "Biološko konzerviranje povrća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239679

Harmadi, K. (2018). 'Biološko konzerviranje povrća', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239679

Harmadi K. Biološko konzerviranje povrća [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 11.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239679

K. Harmadi, "Biološko konzerviranje povrća", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239679

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.