završni rad
Parametri teksture modelnih sustava škrob/ksantan/šećeri

Helena Nadaždi (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Nadaždi, H. (2018). Parametri teksture modelnih sustava škrob/ksantan/šećeri (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:566818

Nadaždi, Helena. "Parametri teksture modelnih sustava škrob/ksantan/šećeri." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:566818

Nadaždi, Helena. "Parametri teksture modelnih sustava škrob/ksantan/šećeri." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:566818

Nadaždi, H. (2018). 'Parametri teksture modelnih sustava škrob/ksantan/šećeri', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:566818

Nadaždi H. Parametri teksture modelnih sustava škrob/ksantan/šećeri [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 24.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:566818

H. Nadaždi, "Parametri teksture modelnih sustava škrob/ksantan/šećeri", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:566818