Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Nerer, P. (2018). Promjena teksture modelnih sustava ksantan/šećeri (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:487358
Nerer, Petra. "Promjena teksture modelnih sustava ksantan/šećeri." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:487358
Nerer, Petra. "Promjena teksture modelnih sustava ksantan/šećeri." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:487358
Nerer, P. (2018). 'Promjena teksture modelnih sustava ksantan/šećeri', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:487358
Nerer P. Promjena teksture modelnih sustava ksantan/šećeri [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 18.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:487358
P. Nerer, "Promjena teksture modelnih sustava ksantan/šećeri", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:487358