Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Meštrić, M. (2018). Utjecaj dodatka šećera na stabilnost sustava vanilin/eugenol tijekom skladištenja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:058913
Meštrić, Marija. "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost sustava vanilin/eugenol tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:058913
Meštrić, Marija. "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost sustava vanilin/eugenol tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:058913
Meštrić, M. (2018). 'Utjecaj dodatka šećera na stabilnost sustava vanilin/eugenol tijekom skladištenja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:058913
Meštrić M. Utjecaj dodatka šećera na stabilnost sustava vanilin/eugenol tijekom skladištenja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 12.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:058913
M. Meštrić, "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost sustava vanilin/eugenol tijekom skladištenja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:058913