diplomski rad
Utjecaj antioksidanasa i mikrovalnog zagrijavanja na održivost ulja chie (Salvia hispanica L.)

Matić, Mateja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Matić, M. (2015). Utjecaj antioksidanasa i mikrovalnog zagrijavanja na održivost ulja chie (Salvia hispanica L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899229

Matić, Mateja. "Utjecaj antioksidanasa i mikrovalnog zagrijavanja na održivost ulja chie (Salvia hispanica L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899229

Matić, Mateja. "Utjecaj antioksidanasa i mikrovalnog zagrijavanja na održivost ulja chie (Salvia hispanica L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899229

Matić, M. (2015). 'Utjecaj antioksidanasa i mikrovalnog zagrijavanja na održivost ulja chie (Salvia hispanica L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899229

Matić M. Utjecaj antioksidanasa i mikrovalnog zagrijavanja na održivost ulja chie (Salvia hispanica L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899229

M. Matić, "Utjecaj antioksidanasa i mikrovalnog zagrijavanja na održivost ulja chie (Salvia hispanica L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899229

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.