prikaz prve stranice dokumenta Primjena sladila u proizvodnji čokolade
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena sladila u proizvodnji čokolade

Debeljak, Natalija (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Debeljak, N. (2019). Primjena sladila u proizvodnji čokolade (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:570136

Debeljak, Natalija. "Primjena sladila u proizvodnji čokolade." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:570136

Debeljak, Natalija. "Primjena sladila u proizvodnji čokolade." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:570136

Debeljak, N. (2019). 'Primjena sladila u proizvodnji čokolade', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:570136

Debeljak N. Primjena sladila u proizvodnji čokolade [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 04.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:570136

N. Debeljak, "Primjena sladila u proizvodnji čokolade", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:570136

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.