Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena kolorimetrije u određivanju sadržaja beta-glukana u hrani

Anela Gjerek (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Fizikalna kemija
Citirajte ovaj rad

Gjerek, A. (2019). Primjena kolorimetrije u određivanju sadržaja beta-glukana u hrani (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:177344

Gjerek, Anela. "Primjena kolorimetrije u određivanju sadržaja beta-glukana u hrani." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:177344

Gjerek, Anela. "Primjena kolorimetrije u određivanju sadržaja beta-glukana u hrani." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:177344

Gjerek, A. (2019). 'Primjena kolorimetrije u određivanju sadržaja beta-glukana u hrani', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:177344

Gjerek A. Primjena kolorimetrije u određivanju sadržaja beta-glukana u hrani [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 20.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:177344

A. Gjerek, "Primjena kolorimetrije u određivanju sadržaja beta-glukana u hrani", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:177344