Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine

Nikolina Štabi (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Štabi, N. (2019). Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196

Štabi, Nikolina. "Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196

Štabi, Nikolina. "Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196

Štabi, N. (2019). 'Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196

Štabi N. Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 20.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196

N. Štabi, "Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196