Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Štabi, N. (2019). Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196
Štabi, Nikolina. "Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196
Štabi, Nikolina. "Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196
Štabi, N. (2019). 'Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196
Štabi N. Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 12.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196
N. Štabi, "Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:716196