Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja lješnjakovog ulja

Josip Lipinčić (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Lipinčić, J. (2019). Proizvodnja lješnjakovog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836858

Lipinčić, Josip. "Proizvodnja lješnjakovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836858

Lipinčić, Josip. "Proizvodnja lješnjakovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836858

Lipinčić, J. (2019). 'Proizvodnja lješnjakovog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836858

Lipinčić J. Proizvodnja lješnjakovog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 20.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836858

J. Lipinčić, "Proizvodnja lješnjakovog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836858