prikaz prve stranice dokumenta Sastav i kvaliteta pčelinje peludi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Sastav i kvaliteta pčelinje peludi

Šmic, Lorena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Šmic, L. (2019). Sastav i kvaliteta pčelinje peludi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286164

Šmic, Lorena. "Sastav i kvaliteta pčelinje peludi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286164

Šmic, Lorena. "Sastav i kvaliteta pčelinje peludi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286164

Šmic, L. (2019). 'Sastav i kvaliteta pčelinje peludi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286164

Šmic L. Sastav i kvaliteta pčelinje peludi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 20.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286164

L. Šmic, "Sastav i kvaliteta pčelinje peludi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286164

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.