diplomski rad
Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije

Soldić, Ana (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Soldić, A. (2019). Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550

Soldić, Ana. "Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550

Soldić, Ana. "Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550

Soldić, A. (2019). 'Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550

Soldić A. Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 04.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550

A. Soldić, "Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.