diplomski rad
Fizikalno-kemijske karakteristike matične mliječi

Vukadin, Ilijana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Vukadin, I. (2019). Fizikalno-kemijske karakteristike matične mliječi (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:944271

Vukadin, Ilijana. "Fizikalno-kemijske karakteristike matične mliječi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:944271

Vukadin, Ilijana. "Fizikalno-kemijske karakteristike matične mliječi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:944271

Vukadin, I. (2019). 'Fizikalno-kemijske karakteristike matične mliječi', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:944271

Vukadin I. Fizikalno-kemijske karakteristike matične mliječi [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 09.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:944271

I. Vukadin, "Fizikalno-kemijske karakteristike matične mliječi", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:944271

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.