Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Kamenjaš, M. (2019). Određivanje broja padanja mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Bosut i Favorit (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046755
Kamenjaš, Mateja. "Određivanje broja padanja mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Bosut i Favorit." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046755
Kamenjaš, Mateja. "Određivanje broja padanja mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Bosut i Favorit." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046755
Kamenjaš, M. (2019). 'Određivanje broja padanja mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Bosut i Favorit', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046755
Kamenjaš M. Određivanje broja padanja mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Bosut i Favorit [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 09.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046755
M. Kamenjaš, "Određivanje broja padanja mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Bosut i Favorit", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046755