Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Neferanović, T. (2019). Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587
Neferanović, Terezija. "Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587
Neferanović, Terezija. "Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587
Neferanović, T. (2019). 'Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587
Neferanović T. Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 12.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587
T. Neferanović, "Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587