prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje

Neferanović, Terezija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Neferanović, T. (2019). Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587

Neferanović, Terezija. "Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587

Neferanović, Terezija. "Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587

Neferanović, T. (2019). 'Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587

Neferanović T. Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 23.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587

T. Neferanović, "Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.