Majdančić, M. (2019). Prehrambeni izvori proteina - namirnice animalnog i biljnog podrijetla te dodaci prehrani (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745641
Majdančić, Maja. "Prehrambeni izvori proteina - namirnice animalnog i biljnog podrijetla te dodaci prehrani." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745641
Majdančić, Maja. "Prehrambeni izvori proteina - namirnice animalnog i biljnog podrijetla te dodaci prehrani." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745641
Majdančić, M. (2019). 'Prehrambeni izvori proteina - namirnice animalnog i biljnog podrijetla te dodaci prehrani', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 31.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745641
Majdančić M. Prehrambeni izvori proteina - namirnice animalnog i biljnog podrijetla te dodaci prehrani [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 31.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745641
M. Majdančić, "Prehrambeni izvori proteina - namirnice animalnog i biljnog podrijetla te dodaci prehrani", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745641