Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Domestic hulless barley and malt as an easily available source of β-glucan
U: Hranom do zdravlja : zbornik radova s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. / Jerković, Igor; Šubarić, Drago; Jašić, Midhat (ur.). Split, Osijek i Tuzla: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu; Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 163-169. urn:nbn:hr:109:136964


Citirajte ovaj rad

Mastanjević, K., Kotris, M., Mastanjević, K., Horvat, D. i Krstanović, V. (2019). Domestic hulless barley and malt as an easily available source of β-glucan. U I. Jerković, (Ur.), D. Šubarić, (Ur.), M. Jašić, (Ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (str. 163-169). Split, Osijek i Tuzla: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku, Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136964

Mastanjević, Kristina, et al. "Domestic hulless barley and malt as an easily available source of β-glucan." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Ur. Igor Jerković, Ur. Drago Šubarić, Ur. Midhat Jašić, Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku, Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019, str. 163-169. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136964

Mastanjević, Kristina, Maja Kotris, Krešimir Mastanjević, Daniela Horvat i Vinko Krstanović. "Domestic hulless barley and malt as an easily available source of β-glucan." U Hranom do zdravlja : zbornik radova s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 163-169. Split, Osijek i Tuzla: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku, Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. Citirano 17.10.2020.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136964

Mastanjević, K., et al. (2019) 'Domestic hulless barley and malt as an easily available source of β-glucan', u Jerković, I. (ur.), Šubarić, D. (ur.), Jašić, M. (ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku, Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, Split, Osijek i Tuzla, str. 163-169. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136964 (Datum pristupa: 17.10.2020.)

Mastanjević K, Kotris M, Mastanjević K, Horvat D, Krstanović V. Domestic hulless barley and malt as an easily available source of β-glucan. U: I. Jerković, ur., D. Šubarić, ur., M. Jašić, ur. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Split, Osijek i Tuzla: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku, Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli: ; 2019. Str. 163-169. [pristupljeno 17.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136964

K. Mastanjević, M. Kotris, K. Mastanjević, D. Horvat i V. Krstanović, "Domestic hulless barley and malt as an easily available source of β-glucan", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, I. Jerković, D. Šubarić i M. Jašić, Ur. Split, Osijek i Tuzla: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku, Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136964 [Citirano: 17.10.2020.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.