Lijić, A. (2013). Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099480
Lijić, Andrea. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099480
Lijić, Andrea. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099480
Lijić, A. (2013). 'Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099480
Lijić A. Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099480
A. Lijić, "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:099480