završni rad
Tehnološki postupci proizvodnje steriliziranog mlijeka

Ivana Kotarski (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Kotarski, I. (2013). Tehnološki postupci proizvodnje steriliziranog mlijeka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:783613

Kotarski, Ivana. "Tehnološki postupci proizvodnje steriliziranog mlijeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:783613

Kotarski, Ivana. "Tehnološki postupci proizvodnje steriliziranog mlijeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:783613

Kotarski, I. (2013). 'Tehnološki postupci proizvodnje steriliziranog mlijeka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:783613

Kotarski I. Tehnološki postupci proizvodnje steriliziranog mlijeka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:783613

I. Kotarski, "Tehnološki postupci proizvodnje steriliziranog mlijeka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:783613