prikaz prve stranice dokumenta Terpeni u primarnoj aromi vina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Terpeni u primarnoj aromi vina

Milaković, Lovro
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Milaković, L. (2020). Terpeni u primarnoj aromi vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510540

Milaković, Lovro. "Terpeni u primarnoj aromi vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510540

Milaković, Lovro. "Terpeni u primarnoj aromi vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510540

Milaković, L. (2020). 'Terpeni u primarnoj aromi vina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510540

Milaković L. Terpeni u primarnoj aromi vina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 26.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510540

L. Milaković, "Terpeni u primarnoj aromi vina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510540

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.