prikaz prve stranice dokumenta Zamjenske masti u proizvodnji čokolade
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Zamjenske masti u proizvodnji čokolade

Benc, Danijela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Benc, D. (2020). Zamjenske masti u proizvodnji čokolade (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305669

Benc, Danijela. "Zamjenske masti u proizvodnji čokolade." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305669

Benc, Danijela. "Zamjenske masti u proizvodnji čokolade." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305669

Benc, D. (2020). 'Zamjenske masti u proizvodnji čokolade', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305669

Benc D. Zamjenske masti u proizvodnji čokolade [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 25.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305669

D. Benc, "Zamjenske masti u proizvodnji čokolade", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305669

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.