prikaz prve stranice dokumenta Rezistentni škrob - uvjeti stvaranja i njegova primjena
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Rezistentni škrob - uvjeti stvaranja i njegova primjena

Zmaić, Valentina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Zmaić, V. (2020). Rezistentni škrob - uvjeti stvaranja i njegova primjena (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:813427

Zmaić, Valentina. "Rezistentni škrob - uvjeti stvaranja i njegova primjena." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:813427

Zmaić, Valentina. "Rezistentni škrob - uvjeti stvaranja i njegova primjena." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:813427

Zmaić, V. (2020). 'Rezistentni škrob - uvjeti stvaranja i njegova primjena', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:813427

Zmaić V. Rezistentni škrob - uvjeti stvaranja i njegova primjena [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 25.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:813427

V. Zmaić, "Rezistentni škrob - uvjeti stvaranja i njegova primjena", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:813427

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.