završni rad
Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka

Maja Ižaković (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Ižaković, M. (2013). Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774

Ižaković, Maja. "Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774

Ižaković, Maja. "Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774

Ižaković, M. (2013). 'Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774

Ižaković M. Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 20.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774

M. Ižaković, "Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774