prikaz prve stranice dokumenta Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Ižaković, M. (2013). Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774

Ižaković, Maja. "Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774

Ižaković, Maja. "Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774

Ižaković, M. (2013). 'Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774

Ižaković M. Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 29.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774

M. Ižaković, "Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.