prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja hladno prešanog ulja ricinusa
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja hladno prešanog ulja ricinusa

Kegalj, Barbara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Kegalj, B. (2020). Proizvodnja hladno prešanog ulja ricinusa (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:605085

Kegalj, Barbara. "Proizvodnja hladno prešanog ulja ricinusa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:605085

Kegalj, Barbara. "Proizvodnja hladno prešanog ulja ricinusa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:605085

Kegalj, B. (2020). 'Proizvodnja hladno prešanog ulja ricinusa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:605085

Kegalj B. Proizvodnja hladno prešanog ulja ricinusa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:605085

B. Kegalj, "Proizvodnja hladno prešanog ulja ricinusa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:605085

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.