prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja aromatiziranih vina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja aromatiziranih vina

Kraljik, Helena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Kraljik, H. (2020). Proizvodnja aromatiziranih vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311978

Kraljik, Helena. "Proizvodnja aromatiziranih vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311978

Kraljik, Helena. "Proizvodnja aromatiziranih vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311978

Kraljik, H. (2020). 'Proizvodnja aromatiziranih vina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311978

Kraljik H. Proizvodnja aromatiziranih vina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 27.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311978

H. Kraljik, "Proizvodnja aromatiziranih vina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311978

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.