završni rad
Primjena enzimskih preparata u pekarstvu

Matej Rukavina (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Rukavina, M. (2013). Primjena enzimskih preparata u pekarstvu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418156

Rukavina, Matej. "Primjena enzimskih preparata u pekarstvu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418156

Rukavina, Matej. "Primjena enzimskih preparata u pekarstvu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418156

Rukavina, M. (2013). 'Primjena enzimskih preparata u pekarstvu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418156

Rukavina M. Primjena enzimskih preparata u pekarstvu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 19.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418156

M. Rukavina, "Primjena enzimskih preparata u pekarstvu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:418156