prikaz prve stranice dokumenta Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda

Katić, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Katić, M. (2020). Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778282

Katić, Maja. "Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778282

Katić, Maja. "Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778282

Katić, M. (2020). 'Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778282

Katić M. Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 28.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778282

M. Katić, "Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778282

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.