prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje hladno prešanog sojinog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje hladno prešanog sojinog ulja

Jakovljević, Petar
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Jakovljević, P. (2020). Tehnologija proizvodnje hladno prešanog sojinog ulja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744318

Jakovljević, Petar. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog sojinog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744318

Jakovljević, Petar. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog sojinog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744318

Jakovljević, P. (2020). 'Tehnologija proizvodnje hladno prešanog sojinog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744318

Jakovljević P. Tehnologija proizvodnje hladno prešanog sojinog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744318

P. Jakovljević, "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog sojinog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744318

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.