prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštice grožđa
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštice grožđa

Periša, Nikolina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Periša, N. (2020). Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštice grožđa (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:896187

Periša, Nikolina. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštice grožđa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:896187

Periša, Nikolina. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštice grožđa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:896187

Periša, N. (2020). 'Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštice grožđa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:896187

Periša N. Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštice grožđa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 22.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:896187

N. Periša, "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštice grožđa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:896187

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.