prikaz prve stranice dokumenta Važnost peludne analize u određivanju botaničkog podrijetla meda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Važnost peludne analize u određivanju botaničkog podrijetla meda

Radiković, Emili
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Radiković, E. (2020). Važnost peludne analize u određivanju botaničkog podrijetla meda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745096

Radiković, Emili. "Važnost peludne analize u određivanju botaničkog podrijetla meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745096

Radiković, Emili. "Važnost peludne analize u određivanju botaničkog podrijetla meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745096

Radiković, E. (2020). 'Važnost peludne analize u određivanju botaničkog podrijetla meda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745096

Radiković E. Važnost peludne analize u određivanju botaničkog podrijetla meda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 27.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745096

E. Radiković, "Važnost peludne analize u određivanju botaničkog podrijetla meda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745096

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.