prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja vina od aronije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja vina od aronije

Keresturi, Sandi
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Keresturi, S. (2020). Proizvodnja vina od aronije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:897788

Keresturi, Sandi. "Proizvodnja vina od aronije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:897788

Keresturi, Sandi. "Proizvodnja vina od aronije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:897788

Keresturi, S. (2020). 'Proizvodnja vina od aronije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:897788

Keresturi S. Proizvodnja vina od aronije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 30.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:897788

S. Keresturi, "Proizvodnja vina od aronije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:897788

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.