završni specijalistički
Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine

Nosić, Mario
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Nosić, M. (2021). Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:343048

Nosić, Mario. "Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:343048

Nosić, Mario. "Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:343048

Nosić, M. (2021). 'Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:343048

Nosić M. Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 25.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:343048

M. Nosić, "Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:343048

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.