Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Nosić, M. (2021). Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:343048
Nosić, Mario. "Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:343048
Nosić, Mario. "Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:343048
Nosić, M. (2021). 'Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 31.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:343048
Nosić M. Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 31.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:343048
M. Nosić, "Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:343048