prikaz prve stranice dokumenta Oksidacijska stabilnost macerata cvijeta nevena i mrkve
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Oksidacijska stabilnost macerata cvijeta nevena i mrkve

Vrebac, Anđela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Vrebac, A. (2021). Oksidacijska stabilnost macerata cvijeta nevena i mrkve (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:764876

Vrebac, Anđela. "Oksidacijska stabilnost macerata cvijeta nevena i mrkve." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:764876

Vrebac, Anđela. "Oksidacijska stabilnost macerata cvijeta nevena i mrkve." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:764876

Vrebac, A. (2021). 'Oksidacijska stabilnost macerata cvijeta nevena i mrkve', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:764876

Vrebac A. Oksidacijska stabilnost macerata cvijeta nevena i mrkve [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 19.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:764876

A. Vrebac, "Oksidacijska stabilnost macerata cvijeta nevena i mrkve", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:764876

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.