prikaz prve stranice dokumenta Trendovi u proizvodnji nemliječnih probiotičkih pića
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Trendovi u proizvodnji nemliječnih probiotičkih pića

Antunović, Petra
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Antunović, P. (2021). Trendovi u proizvodnji nemliječnih probiotičkih pića (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146528

Antunović, Petra. "Trendovi u proizvodnji nemliječnih probiotičkih pića." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146528

Antunović, Petra. "Trendovi u proizvodnji nemliječnih probiotičkih pića." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146528

Antunović, P. (2021). 'Trendovi u proizvodnji nemliječnih probiotičkih pića', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146528

Antunović P. Trendovi u proizvodnji nemliječnih probiotičkih pića [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146528

P. Antunović, "Trendovi u proizvodnji nemliječnih probiotičkih pića", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:146528

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.