završni rad
Kvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima

Ilija Grgić (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Grgić, I. (2013). Kvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445742

Grgić, Ilija. "Kvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445742

Grgić, Ilija. "Kvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445742

Grgić, I. (2013). 'Kvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445742

Grgić I. Kvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 26.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445742

I. Grgić, "Kvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445742