diplomski rad
Upotreba različitih otopina u određivanju broja padanja prema Hagberg-Pertenu

Ivanković, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Ivanković, A. (2021). Upotreba različitih otopina u određivanju broja padanja prema Hagberg-Pertenu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642138

Ivanković, Ana. "Upotreba različitih otopina u određivanju broja padanja prema Hagberg-Pertenu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642138

Ivanković, Ana. "Upotreba različitih otopina u određivanju broja padanja prema Hagberg-Pertenu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642138

Ivanković, A. (2021). 'Upotreba različitih otopina u određivanju broja padanja prema Hagberg-Pertenu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642138

Ivanković A. Upotreba različitih otopina u određivanju broja padanja prema Hagberg-Pertenu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 19.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642138

A. Ivanković, "Upotreba različitih otopina u određivanju broja padanja prema Hagberg-Pertenu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642138

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.