prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ugljikohidrata na kvalitetu prehrambenih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj ugljikohidrata na kvalitetu prehrambenih proizvoda

Karzalko, Sabina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Karzalko, S. (2012). Utjecaj ugljikohidrata na kvalitetu prehrambenih proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:615713

Karzalko, Sabina. "Utjecaj ugljikohidrata na kvalitetu prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:615713

Karzalko, Sabina. "Utjecaj ugljikohidrata na kvalitetu prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:615713

Karzalko, S. (2012). 'Utjecaj ugljikohidrata na kvalitetu prehrambenih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:615713

Karzalko S. Utjecaj ugljikohidrata na kvalitetu prehrambenih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 28.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:615713

S. Karzalko, "Utjecaj ugljikohidrata na kvalitetu prehrambenih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:615713

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.